Servicii de web design, SEO, mentenanta, gazduire web, aplicatii multimedia

Servicii

Ajutam companiile mici si medii sa isi faca cunoscuta prezenta in mediul online, intr-un mod cat mai eficient si axat pe rezultate, prin dezvoltarea de proiecte web, utilizand cele mai noi metode si tehnologii.

Gandim serviciile astfel incat beneficiarul sa poata maximiza valoarea investitiei si aducem valoare adaugata activitatii pe care o desfasoara. Serviciile de mai jos sunt cateva din componentele care pot constitui premise pentru un proiect web de succes.

Know-how-ul nostru cuprinde dar nu se limiteaza la:

Web design & web development

Mediul online este unul din principalele canale de informare la acest moment si o modalitate din ce in ce mai utilizata pentru a dezvolta afaceri. Cream solutii personalizate de web design, web development pentru a sprijini companiile sa isi atinga propriile obiective, folosind ultimele tehnologii disponibile.

Optimizare pentru motoarele de cautare

Un site bine indexat, usor de gasit de Google pe o serie de expresii cheie este un aspect foarte important pentru fiecare proiect web in parte. Solutiile web oferite includ specificatiile tehnice care fac posibila indexarea acestuia de catre Google si o buna pozitionare in cautarile organice Google.

Mentenanta

Atunci cand timpul este limitat iar fiecare afacere se concentreaza pe activitatile care ii aduc cele mai mari beneficii, putem oferi expertiza necesara pentru a gestiona proiectele dumneavoastra, cu referire la gestiunea continutului site-ului, de fiecare data cand aveti nevoie.

Identitate vizuala

Prezenta online este precum o carte de vizita disponibila oricand, oricui doreste sa va cunoasca. Prin serviciile de identitate vizuala va putem crea si personaliza, logo-ul, logotip-ul, creatia grafica a unor materiale tiparite precum carti de vizita, mape de prezentare, si alte declinari ale identitatii dvs.

Consultanta web

Fiecare proiect web in parte este rezultatul unui process in care consultanta pe specificul activitatii dumneavoastra joaca un rol important in succesul intregului proiect. Evaluam industria in care activati, concurenta online, tendintele si specificatiile recomandate proiectului dvs, astfel incat sa oferim cea mai buna solutie web pentru afacerea sau proiectul dvs.

Dezvoltare de aplicatii web based

Datorita usurintei cu care se pot gestiona online o serie intreaga de activitati, putem crea aplicatii care sa automatizeze o serie de procese sau sa gestioneze activitati ale afacerii dumneavoastra. Astfel veti putea avea acces online oricand, in mod securizat, la acestea. Aplicatii de gestiune flote, aplicatii de management a continutului pentru diverse aplicatii, aplicatii web tip CRM sunt cateva dintre acestea.

Gazduire profesionala

Orice afacere are nevoie de un sediu fizic, similar, proiectul dumneavoastra online este gazduit fizic intr-un spatiu dedicat, pe un server avand configuratia potrivita pentru activitatea dumneavoastra. Serviciile de gazduire includ sisteme avansate de back-up redundant, disponibilitate 99,99% si sistem de support 24/24, 7 zile din 7;

Securitate online

Fiecare proiect web personalizat beneficiaza de implementarea standardelor de securitate online furnizate de server. Pentru proiecte avansate, putem oferi solutii care sa reduca la minim tentativele de frauda, furtul de informatii, intruziunea in datele confidentiale gestionate protejat pe server.