Aplicatii web, web design in Bucuresti bazat pe cifre

Aplicatii web si web design pentru afaceri

Mediul online este unul dintre cele mai dinamice medii de afaceri de pe glob, avand o crestere anuala mai mare decat orice alta industrie de pe Terra. Cifrele arata ca in Decembrie 2014 aproximativ 42% din populatia globului are acces la Internet. Plecand doar de la aceasta premisa, rezulta aproximativ 3,08 miliarde utilizatori de Internet la nivel mondial (din cei 7,26 miliarde locuitori).

 

In Romania cifrele sunt impartite, statisticile din Decembrie 2014 (Internet World Stats) afirmau ca avem 11.2 milioane de utilizatori de Internet (fata de 9,5 milioane in 2013), ceea ce ne pozitioneaza pe locul 8 intre cele 28 tari ale Uniunii Europene. Din cei 19,8 milioane locuitori aceasta cifra reprezinta 56% din totalul populatiei, ceea ce inseamna ca mai mult de unul din doi romani foloseste Internetul. Dintre acestia, 5,4 milioane sunt utilizatori de Facebook - asadar o rata de adoptie de 24,7% - unul din patru romani au cont pe Facebook.

Prin comparatie, in 2013 studiul BRAT (Biroul Român de Audit Transmedia) estima 6,5 milioane utilizatori, din care 4,7 milioane cu varste intre 14 si 64 de ani. Potrivit studiului din 2013, cei care au accesat cel mai mult Internetul au fost persoanele cu varste cuprinse intre 25 si 44 de ani (52%), urmate de categoriile 14-24 de ani (26%), 45-54 de ani (14% din total) si persoanele intre 55 si 64 de ani (8%);

 

Avand aceste date in minte, aproape orice tip de afacere pe care o puteti avea, poate atinge, folosind Internetul, un numar semnificativ de consumatori care sa intre in contact cu produsele sau serviciile pe care le puneti la dispozitie. Intrebarea esentiala ar fi - cum ajungem la acestia intr-un mod eficient?

 

Pentru ca raspunsul este diferit in functie de fiecare afacere in parte, tocmai din acest motiv ne-am propus sa oferim mai mult decat un simplu site web, serviciile fiind mai complexe decat simplul web design promovat in general. Avand in vedere cele de mai sus, va propunem sa evaluam impreuna cea mai buna modalitate prin care va puteti realiza obiectivele, plecand de la cifre si date exacte, utilizand o serie de instrumente care va pot arata tendinte si previziuni, astfel incat sa puteti lua o decizie corect informata.

 

Va invitam sa folositi oricare din datele de contact ori puteti trimite un mesaj in mai putin de 60 de secunde folosind formularul din pagina de contact. Daca sunteti din Bucuresti sau va aflati in acest moment aici, o intalnire personala ar fi un bun inceput. 

Ne-ar face placere sa discutam impreuna detaliile proiectului dumneavoastra web!