• heart attack
 • heart attack
 • heart attack
 • Web development & web design services

  Vizitează noul site pentru a afla mai multe despre ce putem face pentru dumneavoastră!

 • Web design responsive

  Cum ar fi sa poti “ajunge” la clientii tai, indiferent de dispozitivul folosit (desktop, laptop, tableta, smartphone)?

 • Puteti ajunge la cei care cauta ceea ce oferiti

  Un site performant este dat si de vizitatorii de calitate ai acestuia. Ajunge eficient la acestia!

 • Portofoliu web design

  Am lucrat impreuna cu peste 200 de clienti si am realizat sute de proiecte interesante. Descopera cateva!

 • Hosting / Gazduire web

  Folosim probabil unul dintre cel mai performate centre de date din Romania, si site-ul tau merita!

 • Web design personalizat

  Sa realizezi un website exceptional este o mare provocare! Cum doresti sa fii perceput de clientii noi, cat si cei existenti?Fii prezent cu website-ul tau pe toate dispozitivele audientei tale

Lumea a devenit mai mobila decat oricand. Poti ajunge la cea pe care o doresti, avand un website creat pentru dispozitivul pe care il folosesc. In decembrie 2014 erau 11,2 milioane utilizatori de Internet in Romania, si 2,08 miliarde la nivel global. Discuta cu unul din specialistii nostri cum poti ajunge la acestia!

Afla mai multe

Web design, web development si creare site-uri pentru firme

Din ce in ce mai multe firme si companii inteleg ca mediul digital si un website reprezentativ, sunt primele locuri in care audienta ii cauta. Lucram cu acestea pentru a le crea site-uri care sa le reprezinte si aplicatii care sa automatizeze activitatea.

Vezi mai multe

Fiecare magazin online e diferit

Pentru proprietarii de afaceri care doresc sa isi eficientizeze costurile de operare, o solutie de comert electronic poate fi o varianta eficienta. Stabileste o discutie cu unul din specialistii nostri pentru a vedea care este varianta potrivita pentru dvs.

Afla mai multe

Solutii personalizate de gazduire website-uri si email

Website-urile sunt accesibile de oriunde si pentru acest lucru e nevoie de tehnologie. Lasa problemele si provocarile deoparte, in grija unei echipe dedicate. In fiecare proces de creare site, infrastructura care il va gazdui trebuie aleasa cu grija, iar echipa de suport este nepretuita. Putem face aceasta si pentru dvs.!

Afla mai multe

Creare logo si aplicatii ale acestuia in offline

Un proiect web nou incepe de obicei cu identitatea vizuala a acestuia, primul start fiind logo-ul. Putem dezvolta identitatea vizuala atat pentru website-ul dumneavoastra cat si aplicatii pentru print: carti de vizita, foi cu antet, mape de prezentare si altele.

Afla mai multe

Google AdWords genereaza rezultate, Analytics ajuta sa le intelegi

Este un fapt ca Google este principalul mod de cautare online. Acest lucru poate fi transformat intr-un instrument de atragere a audientei – a potentialilor client / parteneri, pe care site-ul dvs. ii cauta. Iti oferim apoi un mod de a intelege comportamentul acestora si a lua decizii.

Afla mai multe

Serviciile noastre

Lucram impreuna cu firme si companii din Romania, tari ale Uniunii Europene si Canada, sa isi faca cunoscuta prezenta in mediul online, prin dezvoltarea de proiecte web (magazine online, website-uri, aplicatii web,) utilizand cele mai noi metode si tehnologii.

Opiniile clientilor

 • Giorgiana Zagrean

  director marketing Simbac SA

  Promptitudine. Devotament. Bunavointa. Cei trei termeni contureaza activitatea Markmedia, fara a adauga un gram de subiectivism sau exagerare. In colaborarea avuta, echipa a reactionat prompt de fiecare data, au oferit consultanta cand a fost cazul si s-au straduit sa rezolve toate problemele ce au intervenit in perioada in care ne-au prestat serviciile( probleme de ordin intern) si nu numai. Raportul serviciu / calitate / pret este foarte bun.
 • Ion Motataianu

  MG Sika Company srl

  Cand am avut nevoie de site, nu stiam nimic despre web-hosting sau despre optimizarea siteului meu pentru motoarele de cautare. Mi s-a explicat ce am nevoie, timpul de realizare a siteului s-a respectat si mi s-a oferit consultanta de fiecare data cand am avut nevoie de ajutor. M-am bucurat de un tratament profesionist si prietenos si de intelegere fata de lipsa mea de cunostinte in domeniul dezvoltarii web. Colaboram si in continuare pentru probleme de mentenanta. Recomand din toata inima aceasta firma.
 • Tiberiu Grabany

  Elf Therapy

  Ati vrea sa aveti un colectiv de incredere pe care sa va puteti baza cand vine vorba de tot ce inseamna software, webdesign, SEO, etc?
  Atunci, nu mai stati pe ganduri si intrati in legatura cu Markmedia Network.
  Nu o sa va para rau. Mie unul mi-a priit si sunt foarte incantat de colaborarea noastra trecuta, prezenta cat si viitoare.