Autoritatea Aeronautica Civila Romana - Institutie de Inalt Prestigiu in Aviatie

Autoritatea Aeronautica Civila Romana - Institutie de Inalt Prestigiu in Aviatie

AACR este una din institutiile de inalt prestigiu in aviatie, Romania fiind auditata la cel mai inalt nivel al aviatiei civile. Potrivit rezultatelor publicate în raportul final ICAO al misiunii de validare ICVM (ICAO Coordinated Validation Mission), privind îndeplinirea acțiunilor corective în domeniul siguranței aeronautice, România se plasează pe locul 4 în UE (după Franța, Marea Britanie și Irlanda) și pe locul 10 pe plan mondial (între Statele Unite ale Americii și Japonia). România a realizat un procentaj de conformare de 91,5%, cu standardele și practicile recomandate ICAO conținute în anexele la Convenția de la Chicago.

Proiectul web al Autoritatii Aeronautice Civile Romane a urmarit mai multe obiective, printre care simplificarea navigarii, posibilitatea de administrare facila si simpla a continutului, cu diferite nivele de permisiuni, restructurarea informatiilor deja existente in vechea aplicatie, importul continutului deja existent precum si alte functionalitati specifice. 

Agentia noastra a realizat astfel unul dintre site-urile cu cea mai buna vizibilitate la nivel international pentru Romania, un proiect complet, plecand de la identitatea vizuala online, creatie grafica personalizata, implementare css/html, implementarea unei platforme de administrare dedicata cu nivele de permisiuni, testare si lansare.

Software / tehnologii / limbaje utilzate:

  • CSS, CSS3
  • HTML5
  • CodeIgniter
  • PHP
  • JavaScript
  • JQuery
Cere detalii pentru un proiect similar
in mai putin de 30 de secunde

Cere detalii pentru un proiect similar
in mai putin de 30 de secunde

Campurile marcate cu steluta * sunt obligatorii
Viziteaza site-ul Inapoi la portofoliu